• Prijava

Pravila in smernice za sodelovanje na portalu Izklop.com

 1. Izklop.com ni v nobenem primeru odgovoren za vsebino sporočil, datotek in povezav objavljenih s strani uporabnikov na portalu.
 2. Ne objavljajte zmeraj istih sporočil / tem / povezav na portalu, uporabite iskanje, če morda podobna vsebina že obstaja.
 3. Ne žalite drugih uporabnikov portala. Vsakdo ima pravico do svojega mnenja; če se z njim ne strinjate, to izrazite z argumentirano repliko.
 4. Ne uporabljajte neprimernih izrazov - primerni izrazi so tisti, ki bi jih upali povedati tudi svoji mami.
 5. Registracija uporabniškega imena na portalu Izklop.com je trajna. Brisanje oz. odstranitev uporabniškega imena ni možna.
 6. Uporabniško ime je takšno, kot si ga izberete ob registraciji. Kasnejše spremembe niso možne.
 7. Registrirani uporabnik ne more zahtevati izbrisa svojih sporočil, komentarjev in druge oddane vsebine.
 8. V kolikor sodelujete na Oceni me™, lahko uporabite le vašo lastno sliko, ki sovpada z ostalimi točkami v pravilniku. Prav tako morate biti oseba na sliki.
 9. Aktivnosti moderatorjev in administratorjev niso stvar debate na forumu, med komentarji ali v klepetalnici. Vsa vprašanja v zvezi s pravilnikom portala ali zbrisanimi/zaklenjenimi temami, jih pošljite zasebno ali na uraden e-mail naslov.
 10. Oglaševanje komercialnih storitev, blaga ter spletnih strani v sporočilih, podpisih, forumu ali klepetalnici, brez dovoljenja administratorja, ni dovoljeno. Prav tako je prepovedano objavljanje povezav do spletnih strani, s katerimi se uporabnik okoristi na račun obiskovalcev portala Izklop.com.
 11. Strogo prepovedano je prav tako objavljanje: nelegalne programske opreme, serijskih številk programskih paketov, licenčnih datotek, pornografije.
 12. Strogo prepovedana je uporaba sovražnega govora. Redno sodelujemo z organi pregona in jim v primeru uporabe sovražnega govora posredujemo vse potrebne podatke, ki jih potrebujejo za pregon storilcev.
 13. Administratorji in moderatorji povezav lahko dodane povezave brez obrazložitve zavrnejo.
 14. Spam ni dovoljen. V primeru kršitve tega pravila se uporabniku najprej prepreči nadaljnja uporaba portala pod obstoječim uporabniškim imenom. V kolikor nadaljuje s kršitvami preko drugih uporabniških imen, sledi prepoved dostopa iz uporabnikove IP številke ter prijava organom pregona in kršiteljevemu ponudniku dostopa do interneta.
 15. Izklop.com si pridržuje pravico, da lahko zadolženi uredniki (administratorji, moderatorji) po lastni vesti uredijo/zbrišejo vsa objavljena sporočila.
 16. Izklop.com si pridržuje pravico, da lahko zadolženi uredniki (administratorji, moderatorji) po lastni vesti zaradi neupoštevanja pravil izključijo uporabnika in mu preprečijo nadaljnjo uporabo portala.
 17. Administratorjem in moderatorjem ni potrebno pojasnjevati za kakšna neupoštevanja pravil je šlo pri izključitvi uporabnika.
 18. Na forumu in v komentarjih pišite v slovenščini. Upoštevajte slovenski pravopis kolikor se le da in se zavedajte, da portal obiskujejo prebivalci celotne Slovenije in ne le iz vašega konca.
 19. Za uporabnika, ki se je registriral se smatra, da je seznanjen z, in bo upošteval pravila portala.

Najbolj obiskane povezave
Zadnji komentarji
Najbolj komentirane povezave
Vroče povezave