Lestvica navodila

Lestvica je trenutno v testni fazi! V primeru, da najdete napako nam prosim pišite na info@izklop.com

Lestvica uporabnikov in nagrade

Nagrade marec:
1, mesto - 
mohic slušalke Logitech G332 
2. mesto - PhoenixDH tipkovnica G213
3. mesto - CrniŠupak123 podloga G240

Trenutno je točkovanje v testni fazi in bomo v mesecu aprilu podelili zgolj praktične nagrade prvim trem najbolj aktivnim uporabnikom lestvice! Nagrade bodo v materialni vrednosti cca 150 €. Nagrade bodo podeljene do konca meseca maja.

Kako deluje lestvica?

Z dodajanjem vsebine in reakcijami na portalu Izklop.com pridobivate točke. Na začetku meseca bomo nagradili najbolj aktivne uporabnike prejšnjega meseca, ki bodo objavljeni na trenutni strani. Imejte v mislih, da se lahko vrstni red na lestvici za prejšnji mesec spremeni zaradi pregleda in odstranitev točk uporabnikom, ki so jih pridobili na nepošten način.

V primeru, da opazimo kršitve pri pridobivanju točk oziroma namerno masovno dodajanje novic, ki niso primerne za portal oziroma se dodajajo s pomočjo tretjih aplikacij bomo uporabniku odvzeli nepravilno pridobljene točke.

Predvidena vrednost nagrade za tekoči mesec bo objavljena po tem ko se uskladijo točke in podeli nagrade za prejšnji mesec. Modelatorji in osebje Izklop.com je izključeno iz lestvice.

Za dodajanje vsebine in sodelovanje na lestvici je potrebem uporabniški račun.


Pogosta vprašanja

V: Zakaj moja novica ni vidna na prvi strani?
O: Na prvo stran lahko dodajajo novice zgolj modelatorji vsi ostali uporabniki, ki dodajo novico pa je le ta najprej vidna v kategoriji katero ste izbrali in kategoriji 2.liga. V primeru, da novica pridobi dovolj popularnosti se avtomatsko premakne na domačo stran in v kategorijo 1.liga. Priporočamo, da vaše objave delite na socialnih orežjih in tako pridobite dovolj popularnosti.

V: Zmagal sem nagrado na lestvici, kdaj jo prejmem?
O: Nagrado za prejšnji mesec boste prejeli nakasneje do konca meseca. Imejte v mislih, da bomo potrebovali vaše osebne podatke vključno z davčno številko, da v vašem imenu poravnamo akontacijo dohodnine.

V: Našel sem napako na portalu oziroma imam predlog za osebje
O: Prosim pišite nam na
tadej@izklop.com.

Zmagovalci po mesecih

Tukaj boste našli zmagovalce po mesecih.

Vsebina na trenutno strani se redno spreminja in posodablja zato priporočamo redni obisk.

Nagrade in nagrajenci marec:
1, mesto - 
mohic slušalke Logitech G332 
2. mesto - PhoenixDH tipkovnica G213
3. mesto - CrniŠupak123 podloga G240