Več

  Vklopljen je nov Izklop

  Dragi Izklopovci!

  Nekaj časa se vam nismo javili, a imamo konkretno dober razlog. Naša ekipa je neumorno delala na prenovi spletne strani.

  Končno je prišel dan, ko vam z navdušenjem lahko sporočimo, da je portal Izklop.com doživel nujno potrebno prenovo spletišča. Bolj sodobna spletna stran je hitra kot strela in prijazna do mobilnih naprav. Prešli smo na novo platformo, ki bo omogočala lažje gledanje videjev, pregledno brskanje po kategorijah, večjo fleksibilnost, lažje dodajanje vsebin članov (kmalu) in bo temelj za vse nove stvari, ki še prihajajo.

  Danes smo v pisarni vsi prešerne volje, saj se po vseh mobilnikih, tablicah in računalnikih že odpira nova stran Izklop. Kakšno veselje pa šele bo, ko bomo stopili skupaj, ga uporabljali, gradili in izboljševali dan za dnem.

   

  Ker z vsako prenovo pride tudi kakšna napaka, vas prosimo za mirne živce. Delamo na tem, da bo vse potekalo gladko. V kolikor opazite kakšen kiks na strani, nam ga sporočite kar na mail [email protected].

  Zdaj, ko je Izklop končno spletna stran sodobnega časa, bomo vse svoje sile in super moči usmerili v posodobitev in poenostavitev objavljanja videjev članov. Se že veselimo vseh top vsebin, ki jih boste našli in delili s kolegi Izklopovci. 

  Pripravljamo tudi prenovo vsebine, da bo še bolj zanimiva, privlačna in aktualna. Ampak o tem kdaj drugič, spremljajte nas.

   P.S. Veseli bomo vsakršne povratne informacije glede posodobitve. 

  53,000OboževalciVšečkaj
  65SledilciSledite
  1,067SledilciSledite
  298SledilciSledite
  180NaročnikovNaročite se